etru
Otsi
Projekt „Kõrge tootlikkusega tööjõud tööstusettevõtete jaoks. Samad meetmed – uued võimalused“

Alates aprillist alustame tõstukijuhi koolitust

11 aprill 2011

Alates käesoleva aasta aprillist projekti  „Kõrge tootlikkusega tööjõud tööstusettevõtete jaoks. Samad meetmed – uued võimalused“ osalejatel on võimalus saada tõstukijuhi load. Esimeses koolitusrühmas osaleb 10 inimest, kes on juba tööpraktika läbinud ning ka need, kes pole veel praktikat läbinud, kuid kellel on võimalus läbida tööpraktika tulevikus. Tõstukijuhi koolitusel võivad osaleda 40 inimest, kuid vajaduse korral suurendame õppekohtade arvu.
 
80 koolitustunni jooksul osalejaid tutvustatakse erinevate tõstukite liikidega, nende kasutamis- ja hooldusreeglitega, õpetatakse selgeks troppimise põhimõtted.  Erialakoolitus mahutab endas nii teoreetilist, kui ka praktilist osa. Kõik koolitusel osalejad saavad koolituse läbimisel tunnistused ning siseeksami edukalt sooritanud ka vastava loa tõstuki juhtimisõigusele ettevõtte siseterritooriumil.
 
Tõstuki juhtimisoskus on hädavajalik pea kõigil metallitööstuse valdkonnas töötaval spetsialistil. Euroopa seadusandluse järgi peab tõstukijuht omama vastavat luba, mis annab talle õiguse juhtida tõstukit. 

Oksana Gurõljova
projektiinfoassistent  

Complain to admin on this comment

Reason of complain: