etru
Otsi
Projekt „Kõrge tootlikkusega tööjõud tööstusettevõtete jaoks. Samad meetmed – uued võimalused“

Projekt kutsub külastama oma uut kontorit

20 juuni 2011

Projekt "Kõrge tootlikkusega tööjõud tööstusettevõtete jaoks. Samad meetmed – uued võimalused" kutsub külastama oma uut kontorit aadressil Peetri 3-2 alates 22. juunist.

Projekti "Kõrge tootlikkusega tööjõud tööstusettevõtete jaoks. Samad meetmed – uued võimalused" eesmärgiks on aidata töötuks jäänud inimestel leida oma erialale vastavat töökohta metallitöötlemise valdkonnas. Eesmärgi saavutamiseks projekt pakub tööpraktika läbimise võimalust Ida-Virumaa metallitööstusettevõtetes ja vajaduse korral ka täiendõpet.
 
Ootame ka kõike koostöös projektiga huvitatud tööandjaid. Projektis osalemise kaudu saate kõrge tootlikkusega töötajat ilma lisakuludeta täiendõppele.
 
Projekti "Kõrge tootlikkusega tööjõud tööstusettevõtete jaoks. Samad meetmed – uued võimalused" finantseerib Euroopa Sotsiaalfond ja Narva Linnavalitsus meetme 1.3.1 "Kvalifitseeritud tööjõu pakkumise suurendamine" raames, mis on suunatud tööpuuduse ennetamisele ja vähendamisele, tööhõivatuse suurendamisele ja töömeelestatuse hoidmisele. Projekti viib ellu Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet.
 
Lisa informatsiooni võib saada e-postil
oksana.guroljova @ gmail.com, veronika.solovjova @ gmail.com või telefonidel 58 507 901, 58 506 511. Projekti koduleht internetis asub aadressil industrial.narva.ee
 

Oksana Gurõljova
projektiinfoassistent  

Complain to admin on this comment

Reason of complain: