etru
Otsi
Projekt „Kõrge tootlikkusega tööjõud tööstusettevõtete jaoks. Samad meetmed – uued võimalused“

Projekti uudised: oktoober - november 2011 a

6 detsember 2011

Projekt "Kõrge tootlikkusega tööjõud tööstusettevõtete jaoks. Samad meetmed - uued võimalused" jätkas oma tööd erialakoolituste ja tööpraktika korraldamiseks metallitöötluse valdkonnas.
 
Oktoobris alustasid õpet keevitaja teine ja tõstukijuhi viimane grupp. Õppe lõpetas keevitaja MIG/MAG sertifitseerimise kolmas grupp. Grupis osalenud koolitatavad sooritasid edukalt sertifitseerimiseksami ja said keevitaja  Eurosertifikaadi. Samuti lõpetasid  oktoobris 10 koostelukksepa ja said koostelukksepa I kutsetunnistused. Septembris said analoogse kutsetunnistuse vaid 6 koostelukkseppa.
  
Novembris sooritasid APJ operaatori ja keevitaja koolituste esimese ja teise grupi lõpetajad kutseeksami. Õpet alustasid keevitaja, keevitaja MIG/MAG ja TIG sertifitseerimise, koostelukksepa, APJ operaatori koolituste viimased grupid.
 
Rohkem kui pooled APJ operaatori koolituse esimese grupi lõpetajatest läbisid tööpraktika Narva ettevõtetes ja 4 inimest nende hulgast said tööd peale tööpraktikat. Hetkeseisuga projekti "Kõrge tootlikkusega tööjõud tööstusettevõtete jaoks. Samad meetmed - uued võimalused" kaudu on tööle rakendatud üle 70 inimese, neist 45 inimest läbisid erialakoolituse.
 
Oktoobris ja novembris jätkati tööpraktikaga projekti partner-ettevõtetes: Metalliset Eesti AS, Cargotec Estonia AS, Bulvarest OÜ, MP & Partners Engineering OÜ, Saides Narva OÜ ja TPC Narva OÜ keevitaja, koostelukksepa ja APJ operaatori erialadel.
 
Ootame projekti kontorisse kuni 08.12.2011 neid töötuid, kes soovivad osaleda troppija koolitusel. Sobival kandidaadil peab olema eriala ja/või töökogemus metallitöötluse valdkonnas. Kutsume ka need, kes soovivad tööpraktika läbida keevitaja, koostelukksepa ja APJ operaatori erialadel. Te saate registreerida end projektis osalejaks projekti kontoris asukohaga: Peetri 3, 1. korrusel, ruum 2, Narvas. Täiendavat infot projekti kohta võib saada telefonidel 58 507 901 ja 58 506 511 või e-posti teel: veronika.solovjova@gmail.com. 


Oksana Gurõljova
projektiinfoassistent  

 

Complain to admin on this comment

Reason of complain: