etru
Otsi
Projekt „Kõrge tootlikkusega tööjõud tööstusettevõtete jaoks. Samad meetmed – uued võimalused“

Projekti uudised. Veebruar 2012

5 märts 2012
Veebruar kujunes projekti „Kõrge tootlikkusega tööjõud tööstusettevõtete jaoks. Samad meetmed – uued võimalused“ üheks väga tulemuslikuks kuuks, kuna projekt läheneb küll edukalt lõpetamise poole ning veebruaris algas aktiivne õppetöö viimastes Tõstukijuhi, Arvjuhtimisega metallilõikepinkide operaatori ja MIG/MAG keevitaja sertifitseerimise erialakoolituse gruppides.

Kokku suunati veebruaris koolitusele 42 inimest, kellest: 12 läbib MIG/MAG  keevitaja sertifitseerimise koolituse, 20 õpib tõstukijuhi koolituse gruppides, 10 õpib arvjuhtimisega metallilõikepinkide operaatoriteks.

Veebruari kuus oli 9 inimest suunatud tööpraktika läbimiseks Narva metallitöötlusettevõtetesse. Kokku läbis veebruari kuu jooksul esmase ja kordustööpraktika sellistel erialadel, nagu arvjuhtimisega metallilõikepinkide operaator, keevitaja ja koostelukksepp, 14 inimest, kellest 3 näitasid oma oskusi ja kogemusi nii hästi, et olid edukalt ka tööle rakendatud.

Nendele, kes soovivad läbida tööpraktika metallilõikepinkide operaatori erialal on märtsi kuus viimane võimalus end registreerida projektis osalejaks.


Täiendav informatsioon: Veronika Solovjova, projekti spetsialist,
telefon:             58 506511      , e-post: veronika.solovjova@gmail.com

Projekti kontor: 
Peetri pl 3-2, Narva linn.

Complain to admin on this comment

Reason of complain: